Zdjęcie przedstawia fragment postaci kelnera z widocznym długim rękawem koszuli w kolorze niebieskim oraz czarną kamizelką. W prawej ręce widoczny jest biały talerz płaski z sałatką.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Obsługa kelnerska podczas przyjęć okolicznościowych
HGT.11. Organizacja usług gastronomicznych - Technik usług kelnerskich 513102
Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 31.03.2023 r.
Metody i zasady obsługi przyjęć okolicznościowychSekwencje filmowe
Fotografie udekorowanych sal i nakrytych stołów bankietowychGaleria zdjęć
Przebieg nakrywania stołu zasiadanego do uroczystego menuRzeczywistość wirtualna VR
Dobór zastawy stołowej do określonych potraw i serwisuProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć dla e-materiału
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania