E-materiały do kształcenia zawodowego

Produkcja ciasta francuskiego

SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych - Cukiernik 751201, Technik technologii żywności 344403

Interaktywne materiały sprawdzające

11
Pokaż ćwiczenia:
11
1. Sporządzenia ciasta francuskiego - test sprawdzający3DZIN0qmB3
1
3Test jednokrotnego wyboru91495Bardzo dobrze poradziłeś sobie z wykonaniem tego testu. Doskonale wykorzystałeś przyswojony materiał dotyczący sporządzenia ciasta francuskiego. Brawo!Niestety, nie wszystko poszło dobrze. Nie odpowiedziałeś poprawnie na część pytań. Wróć do materiału, który dotyczy zagadnień związanych ze sporządzeniem ciasta francuskiego i wyszukaj w nim te elementy, z którymi miałeś największy problem. Zobacz: Wskazówki i klucze odpowiedzi. Spróbuj ponownie rozwiązać test, a na pewno się uda. Powodzenia!
Test

Test jednokrotnego wyboru

Rozwiąż test jednokrotnego wyboru, zaznaczając poprawną odpowiedź spośród podanych.

Liczba pytań:
9
Limit czasu:
14 min
Twój ostatni wynik:
-
2. Wyroby z ciasta francuskiego2D14vN7kqO
RGmoaEIqx4AXJ2
Połącz w pary ilustracje wyrobów z ciasta francuskiego z poprawnymi ich nazwami.
Rkp2TYuMT4yqX2
Uzupełnij luki w zdaniach, wybierając poprawne wyrażenia spośród znajdujących się pod tekstem dotyczącym wyrobów z ciasta francuskiego.
3. Surowce do produkcji ciasta francuskiego1DuHjKwRw7
RHUdeLhuTYEO71
Oceń prawdziwość podanych zdań. Zaznacz Prawda, jeśli zdanie jest prawdziwe, lub Fałsz – jeśli jest fałszywe.
1
Materiały powiązane