Zdjęcie przedstawia biały talerz widziany z góry, na którym widoczne są dwie kromki ciemnego pieczywa z jasnopomarańczową i białą pastą. Po ich prawej i lewej stronie widoczne są różne jagody i cząstki innych owoców. Na prawo widoczny jest fragment białej filiżanki z kawą z mlekiem.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Żywienie dietetyczne w gastronomii
HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych 343404
Konsultant merytoryczny: Katarzyna Durczyńska
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 17.03.2022
Dietetyczne żywienie człowiekaGrafika interaktywna
Techniki układania diety i poprawnego jadłospisu w żywieniu dietetycznym w gastronomiiProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
Receptury gastronomiczne i kalkulacja wyceny wybranej diety w żywieniu dietetycznymDokumentacja interaktywna
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania