Zdjęcie przedstawia ręczne wałkowanie ciasta.
E-materiały do kształcenia zawodowego
Przygotowanie surowców i wytwarzanie ciast
SPC.03. Produkcja wyrobów piekarskich - Piekarz 751204 i Technik technologii żywności 314403
Konsultant merytoryczny: Barbara Górka
E‑materiał przygotowany zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień 09.11.2022 r.
Podstawowe zabiegi przygotowawcze surowców do wytwarzania ciastGrafika interaktywna
Zabiegi przygotowawczeSekwencje filmowe
Produkcja ciasta żytniegoSchemat interaktywny
Produkcja ciasta mieszanegoGrafika interaktywna
Produkcja ciasta pszennegoProgram ćwiczeniowy do projektowania przez dobieranie
- Interaktywne materiały sprawdzające
- Słownik pojęć
- Przewodnik dla nauczyciela
- Przewodnik dla uczącego się
- Netografia i bibliografia
- Instrukcja użytkowania